Advies op maat

We slaan met bed&co een nieuwe weg in. Naast het aanbieden van slaapadvies in onze nieuwe toonzaal te Halle-Zoersel (enkel open op afspraak), komen we voortaan ook bij u thuis.

 

Hoe gaat dit precies in zijn werk? 

Na het invullen van onderstaand contactformulier, plannen we een afspraak met u in. Op de dag van de afspraak laden we onze bestelwagen in met producten die aan uw noden voldoen. Vervolgens geven we je een uitgebreide productuitleg aan huis, en kan u de goederen meteen testen. Wilt u liever slaapadvies in onze toonzaal? Dat kan uiteraard nog steeds. Hiervoor dient u wel een afspraak te maken. Heeft u specifieke lichamelijke klachten? Laat het ons dan zeker weten via het contactformulier. Ons team bestaat namelijk uit een gediplomeerd kinesitherapeut die u graag helpt bij het zoeken naar de juiste oplossing. 

Om de cirkel rond te maken, worden ook de leveringen en plaatsingen door ons verzorgd. Bij bed&co willen we ervoor zorgen dat u de best mogelijke nachtrust krijgt, en daar hoort een uitstekende service bij. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie of om een afspraak te maken. We staan graag voor u klaar!

Contactformulier