bed&co - uw slaapspecialist

Eén derde van ons leven brengen we in bed door. Een goed bed is dus van fundamenteel belang. Een technisch performant slaapsysteem op maat van je lichaam draagt bij tot je slaapcomfort én levenskwaliteit, maar slapen doe je ook in stijl.

Boxsprings:
Het Scandinavische slapen. Een streling voor het oog en zeer comfortabel. Onze boxsprings passen  in uw huidige bedkader maar kunnen ook  worden voorzien van een  hoofd- en voetbord, bijpassende nachttafels, commodes, zitbanken enz... Dit alles bieden wij aan in een uitgebreide keuze  in  stof, lederlook of  iets exclusiever... leder. 

Matrassen:
Bij bed&co vind je multi-zonaal onderverdeelde kwaliteitsmatrassen. Elk lichaam  is uniek en heeft bijgevolg behoefte aan een individuele correcte ondersteuning. Onze uitdaging bestaat erin, u, aan de hand van uw specifieke behoeften, de juiste matras te bezorgen. Bent u allergisch ? Ook dan heeft bed&co voor u het nodige. Voor uw boot, caravan enz... kunnen wij matrassen speciaal op maat leveren.

 

Bedkaders:

Bij bed&co kan je terecht voor een bedkader in boxpringlook of hout.

 

Bedbodems:
Perfect te plaatsen in elk bed of voorzien van eigen poten, bieden onze lattenbodems u de basis van uw nachtrust. Vlak of verstelbaar, zowel manueel als elektrisch verstelbaar, voorzien van soepele schouder- en versterkte bekkenzone, de  partner voor elke matras.

Hoofdkussens:
De laatste, vaak onderschatte schakel in de ketting van goed slapen. Een goed hoofdkussen is een verlengstuk van uw matras. Kiest u voor het zachte, luchtige comfort van dons, de natuurlijke ondersteuning van latex,  voor het druk verlagende visco schuim. bed&co heeft zeker het hoofdkussen dat bij u past.

Dekbedden  en bedlinnen:
Ook hierin hebben wij een uitgebreid gamma. Of u nu kiest voor het comfort van een donzen dekbed, het gemak van synthetisch dekbed, opteert voor een jersey hoeslaken van topkwaliteit of gaat voor het frisse van satijn, al onze producten werden voor u zorgvuldig geselecteerd op basis van  jarenlange ervaring.

Service:
Om u te helpen een keuze te maken uit dit breed assortiment, biedt bed&co u zijn testruimte aan waar u al de producten zorgvuldig mag uittesten.
Guy verwelkomt u en stelt zijn jarenlange ervaring te uwer beschikking.

Om de cirkel rond te maken, worden ook de  leveringen en plaatsingen verzorgd door de zaakvoerder.