bed & co - uw slaapspecialist

1. Matrassen :
Bij bed & co vind je multi-zonaal onderverdeelde kwaliteitsmatrassen. Elk lichaam  is uniek en heeft bijgevolg behoefte aan een individuele correcte ondersteuning. Onze uitdaging bestaat erin, u, aan de hand van uw specifieke behoeften, de juiste matras te bezorgen. Bent u allergisch ? Ook dan hebben wij voor u het nodige. Voor uw boot, caravan enz... kunnen wij matrassen speciaal op maat leveren.

2. Lattenbodems :
Perfect te plaatsen in elk bed of voorzien van eigen poten, bieden onze lattenbodems u de basis van uw nachtrust. Vlak of verstelbaar, zowel manueel als electrisch verstelbaar, voorzien van soepele schouder- en versterkte bekkenzone, de  partner voor elke matras.

3. Boxsprings :
Het Scandinavische slapen. Een streling voor het oog en zeer comfortabel. Onze boxsprings passen  in uw huidige bedkader maar kunnen ook  worden voorzien van een  hoofd- en voetbord, bijpassende nachttafels, commodes, zitbanken enz... Dit alles bieden wij aan in een uitgebreide keuze  in  stof, lederlook of  iets exclusiever... leder. Zelfs  hoofd- en voetborden in verschillende houtsoorten en kleuren. Ook kleerkasten in alle formaten en aangepaste kleuren.

4. Hoofdkussens :
De laatste, vaak onderschatte schakel in de ketting van goed slapen. Een goed hoofdkussen is een verlengstuk van uw matras. Kiest u voor het zachte, luchtige comfort van dons, de natuurlijke ondersteuning van latex,  voor het drukverlagende visco schuim, het klassieke kapok ? Bed & co heeft zeker het hoofdkussen dat bij u past.

5. Dekbedden  en bedlinnen :
Ook hierin hebben wij een uitgebreid gamma. Of u nu kiest voor het comfort van een donzen dekbed, het gemak van synthetisch dekbed, opteerd voor een jersey hoeslaken van topkwaliteit of gaat voor het frisse van satijn, al onze producten werden voor u zorgvuldig geselecteerd op basis van onze jarenlange ervaring.

6. Service :
Om u te helpen een keuze te maken uit dit breed assortiment, biedt bed&co u zijn testruimte aan waar u al de producten zorgvuldig mag uittesten.
Luc en Guy verwelkomen u en stellen hun jarenlange ervaring te uwer beschikking.

Om de cirkel rond te maken, worden ook de  leveringen en plaatsingen verzorgd door de zaakvoerders.