Ons aanbod

Boxsprings

Matrassen

Bedbodems

Kussens 

Textiel

Boxspings

Het Scandinavische slapen. Een streling voor het oog en zeer comfortabel. Onze boxsprings passen in uw huidige slaapkamer maar kunnen ook worden voorzien van een  hoofd- en voetbord, bijpassende nachttafels, commodes, zitbanken enz.... Dit alles bieden wij aan in een uitgebreide keuze  aan stof, lederlook of iets exclusiever... echt leder. 

Matrassen

Bij bed&co vind je multi-zonaal onderverdeelde kwaliteitsmatrassen. Elk lichaam  is uniek en heeft bijgevolg behoefte aan een individuele correcte ondersteuning. Onze uitdaging bestaat erin, u, aan de hand van uw specifieke behoeften, de juiste matras te bezorgen. Bent u allergisch ? Ook dan heeft bed&co voor u het nodige. Voor uw boot, caravan enz... kunnen wij matrassen speciaal op maat leveren.

Bedkaders en bedbodems 

Bij bed&co kan je terecht voor een bedkader in boxspring look of hout. Daarnaast bieden onze lattenbodems u de basis van uw nachtrust. Ze zijn perfect te plaatsen in elke bedkader of kunnen voorzien worden van eigen poten. Ze zijn vlak of verstelbaar, zowel manueel als elektrisch, en zijn voorzien van soepele schouder- en versterkte bekkenzones. Kortom de perfecte partner voor elke matras. 

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen is een verlengstuk van uw matras. Het is de laatste, vaak onderschatte schakel in de ketting van goed slapen. Kiest u voor het zachte, luchtige comfort van dons, de natuurlijke ondersteuning van latex, voor het druk-verlagende visco schuim. Bed&co heeft het hoofdkussen dat bij u past!

Dekbedden en bedlinnen

Ook hierin hebben wij een uitgebreid gamma. Of u nu kiest voor het comfort van een donzen dekbed, het gemak van een synthetisch dekbed, opteert voor een jersey hoeslaken van topkwaliteit of gaat voor de frisheid van satijn, al onze producten worden voor u zorgvuldig geselecteerd! Vanaf 15 april zal het ook mogelijk zijn om via de webshop bedlinnen te bestellen. 

Bed&co is officiële verdeler van Bella Donna en Cassenz

Service

Om u te helpen een keuze te maken uit dit breed assortiment, biedt bed&co u zijn vaste en mobiele testruimte aan, waar u de producten zorgvuldig mag uittesten. Voortaan komt bed&co dus ook aan huis. Lees alles over dit nieuwe concept op volgende pagina

Bed&co is officiële verdeler van M LineRecorRevorJookenFormesse - Bella DonnaCassenz en Passe Partout